Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: EVENING AT CHAMBERLIN

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

EVENING AT CHAMBERLIN

Från 3 790 SEK

Per natt

 

Energipåfyllning coming your way!!

 

När du gör entré på Steam Hotel och möts av våra 18 meter i takhöjd med industriromantisk stil kan du låta fantasin ta dig till Brooklyn, London eller Berlin. Klockan 16 står vi redo med nyckeln till ditt hotellrum och din upptäcktsfärd i våra 16 000 kvm kan börja.


Kvällens kanske trendigaste outfit är våra badrockar som blir er stass vid 17:00 för då väntar vår Pool Club på våning 7. En miljö du måste uppleva för att helt förstå och om arbetsveckan tagit på energin kan du hämta tillbaka den nu. Lägg dig i en av våra sängar i vår sprakande eldrelax, njut av ett glas bubbel som bara är ett knapptryck bort – Jajamen, vi har knappar för bubbel!


När ni är klara med att njuta av våra två pooler där ni kanske unnat er en drink i utomhuspoolen till den ultimata utsikten över sjön Mälaren så väntar en 3-rätters middag i restaurang Chamberlin Grill. Rätter med säsongens primörer och noggrant framtagna viner av vår sommelier står på menyn. Läs menyn här!


När middagen är slut finns chans att utmana varandra i en omgång pingis, biljard eller arkadspel om ni inte hellre lägger er i den fluffiga nybäddade sängen och kikar vad som går på TV.


Vårt paket EVENING AT CHAMBERLIN inkluderar övernattning med frukost, 3-rätters middag samt entré till Voltage Lounge (18-årsgräns) på ankomstdagen mellan 17:00-19:30.

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Din Evening at Chamberlin upplevelse innehåller
  Check-in 16.00
  Pool Club 17.00-19.30 (18års gräns)
  3 rätters middag i Chamberlin - Sen sittning
  Gym
  Frukost
  Check-out 11.00

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för EVENING AT CHAMBERLIN. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod
;