Bokningsmeny
  • Se eller ändra din bokning Se / ändra
Svenska Svenska

Valt erbjudande: EVENING AT CHAMBERLIN

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

EVENING AT CHAMBERLIN

Från 3590 SEK

Per vistelse

 

Ett äventyr för alla sinnen där du hämtar ny energi.
Så fort uret slår fyra är du välkommen att hämta nyckeln till ditt rum, låt dig förföras av vad vi kallar ”industriromantik”.


Så snart du gjort dig hemmastadg föreslår vi att du sveper in dig i badrocken och beger dig till Voltage Lounge. Två fantastiska pooler väntar på dig, en relaxpoolen där du myser i en miljö med mörker och levande ljus och den andra utomhus med pulserande musik och utsikt över Mälaren. 


Avsluta ditt besök i baren, finns det något bättre än att ta en cocktail eller ett glas bubbel i badrock medan du med hjälp av skön musik kvicknar till inför middagen.


För att du till fullo skall både hinna njuta av Voltage Lounge och svida om till middagen äter ni på vår sena sittning som startar mellan 20:30 och 21:30


Ni bjuds en 3-rätters middag i vår huvudrestaurang Chamberlin, efter desserten kommer det finns det två stigar att följa, den ena går till rummet och den andra leder till vår Skybar Locavore på vån 18.


Innan ni fyllda med mersmak lämnar oss på Steam har ni givetvis en fin fin frukostbuffé att ta er igenom.


Vårt paket EVENING AT CHAMBERLIN inkluderar övernattning med frukost, 3-rätters middag samt entré till Voltage Lounge (16-årsgräns i målsmans närvaro) på ankomstdagen mellan 17.30 - 20.00.

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  EVENING AT CHAMBERLIN
  Gym
  3 rätters middag i restaurang på våning 1
  Frukost
  Voltage Lounge - Pool Club

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för EVENING AT CHAMBERLIN. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod