Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: MIDNIGHT IN THE SKY

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

MIDNIGHT IN THE SKY

Från 4 890 SEK

Per natt

 

Ett äventyr där kvällen aldrig tar slut!

 

Varmt välkomna till oss vid 17.00 då vi står redo med nycklarna till ditt industriromantiska rum. Sa vi att ni startar med ett spel om en fördrink? -Jajamen, let´s play!

 

När det blivit kväll är det dags för nästa upplevelse på agendan. Vår Restaurang Locavore bjuder på en unik, spännande och lekfull matupplevelse. Här är det Asian Fusion Dining som gäller. Head Chef Victor Björnberg tolkar asiatiska smaker med nordiska råvaror och bjuder på en meny som tar er med på ett skönt äventyr. Maten tillsammans med musik, drinkar och en skön stämning gör att festen börjar här… och framåt kvällen höjs skratten, glädjen och musiken ett par snäpp till… Läs menyn här!

 

Var kvällen slut nu tänker du? Absolut inte, klockan närmar sig 23:00 och ert nästa stopp är Voltage Lounge – Pool Club på våning 7. Den mest trendiga outfiten är Steam badrocken och självklart dom stassiga badtofflorna. Ta med favoritdrycken från baren och ta ett dopp i utomhuspoolen med utsikt över Mälaren. Om det tar på krafterna väntar massor av sköna möbler att bara slappa i på er!

 

Vakna i tid till frukost? Ja, helst! För nu väntar en asian breakfast med hisnande utsikter upp på Locavore, våning 18!

Vårt paket MIDNIGHT IN THE SKY – Spela för en fördrink vid ankomst, asian fusion dinner som börjar mellan 21.30-22.00, entré till Voltage Lounge (18-årsgräns) från 23:00-01:30 på ankomstdagen samt övernattning och asian breakfast på Locavore vån 18.

 

OBS! 18-års gräns

 

Paketet är öppet för försäljning: 2022-08-26 - 2022-09-10
Möjliga ankomstdagar: fre, lör

 

Paketet inkluderar

  Din Midnight in the Sky upplevelse innehåller
  Check-in kl. 17.00
  Pre drink at the 18th floor
  Asian Fusion Dining på 18e våningen
  Pool Club 23:00 - 01:30 (18års gräns)
  Gym
  Asien inspirerad à la carte frukost
  Check-out 11.00

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för MIDNIGHT IN THE SKY. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod