Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: MIDNIGHT IN THE SKY

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

MIDNIGHT IN THE SKY

Från 4 890 SEK

Per natt

 

Ett äventyr där kvällen aldrig tar slut!

Varmt välkomna till oss vid 17.00 då vi står redo med nycklarna till ditt industriromantiska rum. Sa vi att ni startar med en charkbricka också? -Jajamen!

När det blivit kväll är det dags för nästa upplevelse på agendan. Vår Restaurang Locavore bjuder på en unik, spännande och lekfull matupplevelse. Här är det Asian Fusion Dining som gäller. Head Chef Victor Björnberg tolkar asiatiska smaker med nordiska råvaror och bjuder på en meny som tar er med på ett skönt äventyr. Maten tillsammans med musik, drinkar och en skön stämning gör att festen börjar här… och framåt kvällen höjs skratten, glädjen och musiken ett par snäpp till… Läs menyn här!

 

Var kvällen slut nu tänker du? Absolut inte, klockan närmar sig 23:00 och ert nästa stopp är Voltage Lounge – Pool Club på våning 7. Den mest trendiga outfiten är Steam badrocken och självklart dom stassiga badtofflorna. Ta med favoritdrycken från baren och ta ett dopp i utomhuspoolen med utsikt över Mälaren. Om det tar på krafterna väntar 8 dubbelsängar runt om en öppen eld på er bara några meter bort.

 

Vakna i tid till frukost? Skulle inte tro det, efter en lång kväll behövs sovmorgon och direkt ner till vår magiska brooklyn brunch som serveras i Orangeriet på våning 1.

Vårt paket MIDNIGHT IN THE SKY - inkluderar charkbricka vid ankomst, asian fusion dinner som börjar mellan 21.30-22.00, entré till Voltage Lounge (18-årsgräns) från 23:00-01:30 på ankomstdagen samt övernattning och brunch.

 

OBS! 18-års gräns

 

Möjliga ankomstdagar: fre, lör

 

Paketet inkluderar

  Check-in kl. 17.00
  Chark
  Asian Fusion Dining på 18e våningen
  Voltage Lounge - Pool Club kl. 23.00-01.30 (18år)
  Gym
  Check-out 12:00
  Brunch avresedagen
  18-års gräns

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för MIDNIGHT IN THE SKY. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod