Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: ROOFTOP DATE NIGHT

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

ROOFTOP DATE NIGHT

Från 3 290 SEK

Per natt

 

Ett äventyr för alla sinnen där du hämtar ny energi!

Varmt välkomna till oss vid 15.30 då vi står redo med nycklarna till ditt industriromantiska rum. Sa vi att ni får drinkbiljett också? -Jajamen!

När kvällen närmar sig är det dags för nästa upplevelse på agendan. Vår Restaurang Locavore bjuder på en unik, spännande och lekfull matupplevelse. Här är det Asian Fusion Dining som gäller. Head Chef Victor Björnberg tolkar asiatiska smaker med nordiska råvaror och bjuder på en meny som tar er med på ett skönt äventyr. Maten tillsammans med musik, drinkar och en skön stämning gör att festen börjar här… och framåt kvällen höjs skratten, glädjen och musiken ett par snäpp till… Läs menyn här!

Den yngre generationen: Locavore erbjuder ingen barnmeny, är det högt upp på barnens önskelista rekommenderar vi att ni besöker Chamberlin på vån 1. Gillar era kidz samma stil på mat som ni gör är de givetvis varmt välkomna.

Innan ni lämnar oss ska ni få välja frukost ur en a’la cartemeny där asiatiska tolkningar blandas med europeiska klassiker, sitt sedan lugnt till bords och låt dig serveras. Hur låter till exempel en vietnamesisk iskaffe i glas med krossad is? Färskpressad juice kryddad med morot och ingefära? Följ upp detta med en asiatisk BLT eller varför inte rökt lax med pak choi och sesamhollandaise? Hos oss sätter du ribban för en riktig kanondag! Är du mer en breakfast for breakfast kind of person? Lugn, vi har även vanligt kaffe och croissant i menyn! Kolla menyn här!

 

Vårt paket ROOFTOP DATE NIGHT inkluderar övernattning med frukost samt asian fusion dinner som börjar mellan 17:00-17:15 alt. 20:45-21:00.
Exakt tid meddelas till er innan ankomst. 

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Välj din frukosttid - Locavore
  Din Rooftop Date Night upplevelse innehåller
  Check-in 15:30
  Drinkbiljett till våning 18
  Asian Fusion Dining på 18e våningen
  Asien inspirerad à la carte frukost
  Gym
  Check-out 11.00

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för ROOFTOP DATE NIGHT. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod