Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Middag vån 18, Pool Club, övernattning & frukost!

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Middag vån 18, Pool Club, övernattning & frukost!

Från 2 045 SEK

Per gäst och natt

 

Upplevelsen THE VIEW är allt en charterresa inte är!

 

Om vi letar motsatsen till tacokväll och bingolotto har du hittat rätt. Det här är upplevelsen som kittlar dina sinnen lite extra. Vistelsen börjar såklart med en fördrink a la Locavore med på våning 18 med hisnande utsikter över sjön Mälaren. Lagom till glaset är tomt står vi redo med nyckeln till ert industriromantiska rum.

 

Två olika pooler, eldrelax och härliga drinkar är inget för mig – sa ingen som bokade THE VIEW innan. Här är ert nästa stopp, Voltage Lounge – Pool Club på våning 7. Den mest trendiga outfiten är Steam badrocken och självklart dom stassiga badtofflorna. Ta med favoritdrycken från baren och börja med ett dopp i utomhuspoolen med utsikt över Mälaren. Om det tar på krafterna väntar 8 dubbelsängar runt om en öppen eld på er bara några meter bort.

 

När kvällen närmar sig är det dags för nästa upplevelse på agendan. Vår Restaurang Locavore bjuder på en unik, spännande och lekfull matupplevelse med sitt Asian Fusion kök. Head Chef Victor Björnberg bjuder på en meny som tar er med på ett skönt äventyr bland nordiska råvaror och asiatiska smaker. Maten tillsammans med musik, drinkar och en skön stämning gör att festen börjar här… och framåt kvällen höjs skratten, glädjen och musiken ett par snäpp till… Kolla menyn här! 

(Från sällskap på 6 personer och uppåt serveras vår chefs choice, omakase at Locavore)

 

Den yngre generationen: Locavore erbjuder ingen barnmeny, är det högt upp på barnens önskelista rekommenderar vi att ni besöker Chamberlin på vån 1. Gillar era kidz samma stil på mat som ni gör är de givetvis varmt välkomna.

 

Locavore bjuder upp till dans redan till frukost. Välj ur en a’la cartemeny där asiatiska tolkningar blandas med europeiska klassiker, sitt sedan lugnt till bords och låt dig serveras. Hur låter till exempel en vietnamesisk iskaffe i glas med krossad is? Färskpressad juice kryddad med morot och ingefära? Följ upp detta med en asiatisk BLT eller varför inte rökt lax med pak choi och sesamhollandaise? Hos oss sätter du ribban för en riktig kanondag! Är du mer en breakfast for breakfast kind of person? Lugn, vi har även vanligt kaffe och croissant i menyn! Kolla menyn här!

 

Vårt paket THE VIEW inkluderar övernattning med frukost, fördrink, asian fusion dinner samt entré till Pool Club (18-årsgräns) på ankomstdagen mellan 14:00 & 16:30.

 

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Välj din middagstid - Locavore
  Välj din frukosttid - Locavore
  Din The View upplevelse innehåller
  Fördrink på 18e våningen 13.00
  Check-in 14.00
  Pool Club 14.00-16.30 (18års gräns)
  Asian Fusion Dining på 18e våningen
  Gym
  Asien inspirerad à la carte frukost
  Check-out 11.00

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Middag vån 18, Pool Club, övernattning & frukost!. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod